۳/۳۱/۱۳۸۹

نماهنگ «من ايستاده ام» تقديم به شهداي جنبش سبز مردم ايران

نماهنگ "من ايستاده ام تا راي خود را پس بگيرم"
«تقديم به شهداي جنبش سبز مردم ايران»

"مردان حق زندانند **،** يا كشته در ميدانند"


جهت دانلود "" كليك كنيد
دانلود فرمت 3gp مناسب موبايل با حجم ~ 6 مگ

. مثلث “زر و زور و تزویر” در دو اپیزود

اپیزود اول: قبل از قدرت، دهه پنجاه

کمي بالاتر از کانون نشر حقائق اسلامِ استاد محمدتقی شریعتی در یک کتابفروشی نزدیک مسجد کرامت مشهد از یک سید روحانی شیک پوش که بوی معطر پیپش فضا را آکنده کرده بود، پرسیدم: آقا به نظر شما چه کتابی بخوانم؟ سید با نگاهی مهربان و لحنی دلنشین پاسخ داد: کتابهای شریعتی جانم! با تعجب پرسیدم: کتابهای شریعتی؟ پاسخ داد: بله عزيزم، کتابهای علی شریعتی. بخوان تا روشن شوی.

نسل من شریعتی را قبل از آيت الله خمینی شناخت و با کتابهای او و طالقانی و بازرگان راه افتادیم.

درگذشت مشکوک شریعتی موجی بود در مرداب جوانی ما. همراه با دهها هزار با پلاکادرهای شریعتی در سال 57 تظاهرات کردیم: معلم شهیدم راهت ادامه دارد.

انقلاب که پیروز شد، آقای محمدتقی مصباح یزدی علیه شریعتی منبر می رفت و دکتر بهشتی و همان سید خوش پوشی که پیپ معطر می کشید و بین دانشجويان جاذبه ای داشت تا اوائل دهه 60 از شریعتی دفاع می کردند.

***

اپیزود دوم: پس از قدرت، اواخر دهه هشتاد

پوران شریعت رضوی، احسان، سارا و سوسن شریعتی همسر و سه فرزند علي شریعتی به همراه ناصر میناچی مدیر حسينیه ارشاد از کلانتری یوسف آباد تهران تقاضای مجوز برگزاری مجلس سي و سومین سال یادبود علی شریعتی می کنند. برای دومین سال پیاپی به ایشان اجازه برگزاري مجلس فاتحه داده نمی شود. جنازه علي شریعتي هنوز به امانت در زینبیه دمشق انتظار می کشد.

کتابهای علی شریعتی به سی و شش زبان ترجمه شده است. او هنوز در بسیاری کشورهای مسلمان حرکت آفرین است. شریعتی شاخص ترین متفکر نیم قرن اخير جهان اسلام است.

من الآن مثل شریعتی فکر نمی کنم، هر چند سخت به او به عنوان معلم دوران نوجوانیم احترام می گذارم، اما سه دوستم که از رهبران مسلمانان اندونزی، ترکیه و الجزایر هستند بشدت گذشته من، الآن از شریعتی دفاع می کنند.

آن سید روحانی مسجد کرامت دیگر در ملأ عام پیپ نمی کشد، مثل سابق هم لباس نمی پوشد، نزدیک سی سال است از همشهري نامدارش علی شریعتی ذکر خیر هم نمی کند، حتی قدغن کرده حرفهای سال شصتش درباره شریعتی را منتشر کنند. او دیگر مثل سی چهل سال قبل مهربان سخن نمی گوید، حالا با مصباح یزدی همنواست. زندانها هم پر از دانشجوست، برخی از آنها زیر شکنجه در کهریزک شهید شده اند.

فرزند نوجوانم که هم سن سي سال قبل من است دارد کتاب شریعتی می خواند، می پرسد: بابا! "مثلث زور و زر و تزویر" یعنی چه؟ به فکر فرو می روم، چشمانم تر می شود، می گويم: یعنی این، همین که توي تلویزیون می بينی. فرزندم سرش را بلند می کند. تلویزیون دارد بخشهائی از خطبه های "ولی امر مسلمین جهان" در 14 خرداد امسال را درباره فتنه طلحه و زبیر برای چندمین بار پخش می کند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر