۴/۱۵/۱۳۸۹

عقب‌نشینی دولت در پی اعتصاب امروز بازاریان؛ افزایش 70 درصدی مالیات اصناف منتفی شد

بازار تهران صبح امروز دستخوش نا آرامی و اعتصاب بازاریان بود

. ادامه راه سبز(ارس): به گزارش کلمه، بنا به گزارش شاهدان عینی از بازار تهران، جمعی از بازاریان در اعتراض به سیاستهای مالیاتی دولت صبح امروز دست از کار کشیدند.

این گزارش حاکیست سرای پارچه فروشان، پاساژ قائم، بازار قماش و پرده ، بازار عباس آباد و حمام چال از جمله بازارهایی بود که امروز با نا آرامی و اعتراض بازاریان همراه بود.

شاهدان گفتند نیروی انتظامی بلافاصله وارد عمل شد و تلاش کرد تا از طریق مذاکره با معترضین آنها را وادار به باز کردن مغازه ها کند.

پیش از این بازار طلا و پارچه نیز همزمان با اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده ، دست به اعتصاب زده بودند.این اعتراض باعث شد دولت در اجرای این قانون عقب نشینی کند.

اخبار واصله حاکیست تا لحظه تنظیم خبر جمعی از معترضان در مسجد ملک حاضر شده و در حال رایزنی با یکدیگر در این خصوص هستند.

خبر تكميلي:
عقب‌نشینی دولت در پی اعتصاب بازاریان؛ افزایش 70 درصدی مالیات اصناف منتفی شد


مسئولان وزارتخانه‌های بازرگانی و اقتصاد و همچنین اصناف در جلسه مشترک ویژه امروز سه‌شنبه خود به توافقات جدیدی درباره مالیات سال 89 مجموعه صنفی کشور دست یافتند که بر مبنای آن، افزایش 70 درصدی مالیات اصناف منتفی اعلام شد.

معاون وزیر بازرگانی، با اعلام جزئیات توافقات صورت گرفته میان اصناف و سازمان امور مالیاتی مبنی‌بر مالیات سال 89 مجموعه صنفی کشور در جلسه ویژه امروز مسئولان وزارتخانه‌های بازرگانی و اقتصاد و اصناف، گفت: اولا در این جلسه قرار شد وضعیت اصناف توسط اتحادیه های صنفی بر مبنای درآمد واقعی و فعالیت هر واحد صنفی تعیین و اعلام شود.

محمد علی ضیغمی افزود: با توجه به اینکه تعیین مالیات اصناف ممکن است زمان‌بر باشد و از سوی دیگر زمان ارائه اظهارنامه‌های مالیاتی که تا 31 تیرماه مهلت دارد، به اتمام برسد واحدهای صنفی باید اظهارنامه‌های خود را بر مبنای 40 درصد از میزان مالیات قطعی سال گذشته که پرداخت شده اظهار کنند.

وی تصریح کرد: افزایش 70 درصدی مالیات اصناف منتفی شده و تنها یک اشتباه در انتقال مطلب و برداشت از قانون بودجه بوده است در حالی که آنچه در بودجه به عنوان افزایش مالیات واحدهای صنفی در سال 89 بیان شده و مبنای ارزیابی قرار گرفته، نسبت به سال قبل کمتر از 30 درصد افزایش داشته است.

ضیغمی ادامه داد: با توجه به اینکه تعیین مالیات بر مبنای درآمد واقعی و فعالیت واحد صنفی توسط اتحادیه‌ها تعیین می‌شود، لذا میزان درصد افزایش وابسته به این تعیین اتحادیه‌ها است. به‌عنوان مثال، اگر مالیات یک واحد صنفی سال گذشته 100 هزار تومان بوده است باید تا 31 تیرماه جاری 40 هزار تومان آن اظهار و نسبت به پرداخت آن نیز اقدام کنند.

معاون وزیر بازرگانی خاطرنشان کرد: در این میان اگر اختلافی بین ارقام محاسباتی اتحادیه ها با آنچه کارگروه‌ها تعیین می‌کنند وجود داشته باشد تمامی کارگروه‌های استانی و شهرستانی به‌عنوان مرجع رسیدگی بررسی و حل اختلاف تعیین شده است.

وی خاطرنشان کرد: این توافق در جلسه امروز به امضای طرفین رسیده است و فردا نیز در اجلاس شورای اصناف کشور رئیس سازمان امور مالیاتی حضور می‌یابد و اصناف را توجیه و به سئوالات آنها پاسخ می‌دهد.

ضیغمی افزود: تمام تلاش وزارت بازرگانی حل اختلاف میان اصناف و سازمان امور مالیاتی بوده است و به نظر می‌رسد با امضای تفاهم‌نامه امروز بسیاری از مشکلات حل شده باشد اما وزارت بازرگانی همچنان در کنار اصناف و بازاریان است و اگر مسأله‌ای در این زمینه بروز کند با هماهنگی سازمان امور مالیاتی نسبت به حل آن اقدام خواهد کرد.

به گزارش آفتاب، برخی از سایت‌های خبری گزارش داده بودند که جمعی از بازاریان در اعتراض به سیاست‌های مالیاتی دولت صبح امروز دست از کار کشیدند.

براساس گزارش‌ سایت‌های خبری، سرای پارچه‌فروشان، پاساژ قائم، بازار قماش و پرده، بازار عباس‌آباد و حمام چال از جمله بازارهایی بود که امروز با نا‌آرامی و اعتراض بازاریان همراه بود.

همچنین بازار طلا و پارچه با هدف عقب‌انداختن مجدد ماليات بر اصناف صبح امروز دست به اعتصاب زدند. به گزارش جهان اين دو بازار صبح امروز به صورت نيمه ‌تعطيل درآمد.

برخي بازاری‌ها با تعطيل كردن مغازه‌های خود نسبت به ميزان قانون ماليات مستقيم اصناف اعتراض كردند. پيش از اين بازار طلا و پارچه نيز همزمان با اجرای قانون ماليات بر ارزش افزوده، دست به اعتصاب زده بودند.

اين اعتراض باعث شد دولت در اجرای اين قانون عقب‌نشينی كند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر