بر مجروحان حوادث پس از انتخابات چه می گذرد: «زندگی، زخم ، عفونت و امیدواری»؛ با دیدن زندگی هر مجروح هزار بار در دل می گویم کشته شده ها خیال شان راحت شده؛ اما کسی که جانش گلوله خورده ، نخاعش قطع شده، زخم بستر گرفته و قدرت راه رفتن و حتی حرف زدن از او گرفته شده چگونه می خواهد زندگی کند؟ در این یک ساله بر کسانی که در جریان حوداث پس از انتخابات مجروح شده اند؛ تیر خورده اند، چه دردی را متحمل شده اند و بر خانواده هایشان چه گذشته است؟ ادامه مطلب...
انتشار متن کامل ویرايش دوم منشور جنبش سبز: «نسخه اولیه این منشور در بیانیه ۱۸ میرحسین موسوی آمده بود. آنزمان موسوی صاحبنظران را به نقد و بررسی این منشور و کمک به تقویت و تنقیح آن دعوت نمود. پس از آن بیش از یکصد نفر از کارشناسان و صاحبنظران حوزه‌ های مختلف پیرامون منشور نقدها و بررسی های خود را ارایه کردند. نسخه ویراسته شده به امضای امضای موسوی و کروبی رسیده شده بود و به امانت نزد شورای هماهنگی راه سبز امید قرار گرفته بود تا در موقع مقتضی منتشر شود.» ادامه مطلب...
روزی که پا در عرصه مبارزه با سیاه پرستان گذاشتم، به خوبی از سرنوشت احتمالی خود آگاه بودم. از سیاه پرستان، انتظاری جز قتل و اعدام و مرگ نداشته و ندارم. از سیاهی متنفر بودم. آنقدر متنفر بودم که برای دیدن لبخندهای سبز بر لبان هموطنم، از جان خود نیز گذشته بودم. من از مرگ نمی ترسم. از اعدام نمی ترسم. مرگ من آغاز رویش جوانه های سیاه ستیز و پراکنش قاصدکهای صلح سبز خواهد بود. ای هموطن! اگر روزی سیاه پرستان جان من را نیز ستاندند، بر من سیاه نپوش و اشک نریز، حقم را پس بگیر، همين.
درصورت فيل.تر شدن از اين آدرس استفاده كنيد: http://0mid.arasnava.tk يا http://myyahoo.arasdotcom.tk

متهم مفاسد اقتصادی دیروز، پشت صحنه وایمكس و فیلترینگ امروز!

یكبار دیگر «هواوی» وارد صنعت كشور شد:
متهم مفاسد اقتصادی دیروز، پشت صحنه وایمكس و فیلترینگ امروز!
. ادامه راه سبز(ارس): چشم مسئولان عدلت محور روشن. بازگشت غول چینی كلاهبردار، متهم اصلی شانزدهمین پرونده قطعی مفاسد اقتصادی به كشور و همكاری با بزرگترین شركت های مخابراتی.

این هم می تواند یك سیاست باشد. رقابت نفس گیر دو واسطه، كه هر دو از یك منبع اصلی تغذیه می شوند. سیاست و بازی، كه در آن كاربر بیچاره ایرانی قربانی بازاریابی شركتی 100 درصد خارجی از سرزمین كشور دوست و برادر«چین» شده است. واسطه های ایرانی كه مدام چماق دستاورد ملی را بر سر كاربر ایرانی می كوبند، اما حتی توانایی رفع مشكلات فنی را خود ندارند.

وایمكس (اعم از ایرانسل و مبین نت و..) در حال همه گیر شدن است و بار دیگر دردی كهنه دهن باز می كند. وایمكس از كجا آمده و به كجا می خواهد برود. پس پرده این اینترنت پر سرعت كه تلاش می شود هدیه ای نو و دستاوردی ملی به كاربران معرفی شود، چه كسانی ایستادند؟

صفحات كهنه تاریخ كشورمان ورق می خورد، تا به زمستان سال 1384 میرسد. آن روزها احمدی نژاد تازه وارد بود و هیاهوی مبارزه با مفاسد اقتصادی همه جا بلند بود.

ماجرا یك كلاهبرداری ملی بود؛ كلاه گشادی كه «چینی ها» سر ملت ایران گذاشته بودند. «تقلب»، «جعل سند» و.. برای بالا كشیدن سرمایه های ملی كشورمان. آنها میخواستند به مخابرات ایران برسند، به جایی پر از «اطلاعات» و البته «پول»، اگرچه 5 سال قبل نتوانستند، اما ظاهرا الان با راه اندازی سرویس وایمكس، توفیقاتی حاصل كردند.

مخابرات هنوز خصوصی نشده بود و شركتی دولتی و طبیعتا ملی به حساب می آمد.

به جا نیست مسئولان امنیتی، خیال مردم را بابت اطلاعاتی كه ممكن است(تنها ممكن است) توسط ارایه سرویس وایمكس به ده ها هزار نفر ایرانی به دست تبعه های خارجی بیافتد اطلاع رسانی داشته باشند!؟

پرونده مفاسد اقتصادی؛ جزئیات كلاهبرداری چینی

دوم بهمن ماه 1384، سرانجام پس از مدت ها انتظار، دادگاهی كه وعده داده شده بود با سر و صدای كم، برگزار شد. شانزدهمین پرونده مفاسد اقتصادی؛دستگاه قضایی جزئیات شانزدهمین پرونده قطعی شده كه در آن یك شركت چینی به همراه دو تبعه آن و دو شهروند ایرانی به اتهام جعل آرم شركت مخابرات به مجازات قانونی محكوم شده‌اند را اعلام كرد.

در این پرونده كه با گزارش شركت مخابرات ایران و گزارش‌های مردمی در دستور كار قضایی قرار گرفته بود متهمان چینی و ایرانی آن به اتهام جعل آرم و علامت شركت مخابرات ایران، استفاده از سند مجعول و اعطای امتیاز من غیر حق در جریان یكی از مناقصات شركت مخابرات ایران،محاكمه و پس از رسیدگی‌های قضایی علاوه بر جزای نقدی به تحمل حبس نیز محكوم شده‌اند.

متهمان این پرونده،دوژانگ (du zhung) معروف به جف(jeff) تبعه چین مهندس كامپیوتر و بازاریاب شركت چینی هواوی( huawei)، سان ای(Sun Yi) تبعه چین مهندس كامپیوتر و كارمند شركت چینی هواوی ( huawei)، آرش فطوره چی فرزند غلامرضا فوق لیسانس الكترونیك و مهندس بخش فنی شركت چینی هواوی( huawei)و رضا رشیدی مهر آبادی فرزند محمد معاون وقت توسعه و مهندسی شركت مخابرات ایران هستند.

موارد اتهامی، اعطای امتیاز من غیر حق و جعل آرم و علامت شركت مخابرات ایران T.C.Iو استفاده از سند مجعول تهیه شده می باشد.

بر پایه این گزارش، موضوع این پرونده رسیدگی به نحوه برگزاری مناقصه شماره 10/82 شركت مخابرات ایران و رسیدگی به جرائم و تخلفات اداری در انجام مناقصه و موضوع مناقصه نیز خرید تجهیزات شبكه انتقال و بخش زیر ساخت مخابراتی كشور S.D.Hبه ارزش 35 میلیون دلار بوده است.

برنده اعلامی این پرونده، شركت چینی هواوی( huawei) كه عرضه كننده تجهیزات شركت چینی huawei بوده است.

خلاصه پرونده از این قرار بوده است كه برخی مسئولان شركت چینی huawei به منظور تمهید و به دست آوردن امتیازاتی جهت برنده شدن در مناقصه شركت مخابرات ایران،با اقدام به جعل آرم و علامت این شركت،گواهی رضایت بخش (8ژوئن 2003) را تنظیم و به محل برگزاری مناقصه در كشور بنگلادش ارائه می‌دهند و علاوه بر این،به دلیل عدم رعایت كلیه مقررات و ضوابط مناقصه از سوی برخی روسا و مدیران شركت مخابرات، نهایتا شركت چینی CNTIC برنده مناقصه می‌شود كه عرضه كننده محصولات و تجهیزات مخابراتی شركت Huaweiبوده است كه این تجهیزات با توجه به شرایط موجود و حاكم بر مناقصه ، دارای میفیت مرغوبی نبوده است.

شعبه و كلاسه پرونده،82/1050/124و 119 شعبه 1050 دادگاه بدوی و كلاسه 83/1191/81 شعبه 1191 دادگاه بدوی و كلاسه 83/34/331 شعبه 34 تجدید نظر استان تهران و كلاسه 83/34/331 شعبه 13 تشخیص دیوان عالی كشور و شماره دادنامه 16،48،47دادگاه بدوی و 1411 دادگاه تجدید نظر و دادنامه شماره 13/3447 شعبه 13 تشخیص دیوان عالی كشور است.


اشتباه شده، رشیدی مجرم نیست

رضا رشیدی مهر آبادی، یكی از چهار متهم پرونده مزبور همان روز مشمول عفو می شود! قوه قضاییه طی نامه ای به امضای عبدالرضا ایزدپناه رییس دفتر آیت ا... شاهرودی همان روز كه خبر حكم قطعی دادگاه مربوط منتشر شده بود، اعلام كرد كه رضا رشیدی جرمی مرتكب نشده است.

متن كامل نامه عبدالرضا ایزدپناه رییس حوزه ریاست قوه قضاییه خطاب به موحدی رییس مجتمع قضایی ویژه اقتصادی كه از طریق روابط عمومی شركت مخابرات ایران در اختیار جراید قرار گرفت به این شرح است :

"با سلام، ریاست محترم قوه قضاییه پس از ملاحظه درخواست مورخ 2/11/84 آقای رضا رشیدی مهرآبادی، چنین مرقوم فرمودند:
"بسمه تعالی جناب آقای موحدی رییس مجتمع قضایی ویژه اقتصادی این مورد از پرونده مفاسد كه نبوده، اصلاً جرمی واقع نشده است و تخلفی كه بوده است نیز منجر به درخواست عفو شده است.لهذا به این شخص (رضا رشیدی) ظلم و اجحاف شده است و تكذیبیه نسبت به این شخص شایسته است اعلان كنید تا حقوق شهروندی تضییع نشود"
لذا تصویر در خواست فوق جهت ملاحظه و صدور دستور لازم به پیوست ارسال می گردد.

- رونوشت جناب آقای رضا رشیدی مهرآبادی

رد پای او در همه مراكز مهم تصمیم گیری در زمینه آی تی كشور به چشم می خورد. بیش از همه، نام او با كلید واژگانی همچون: «Huawei »، «مخابرات»، «اینترنت» و البته «فیلترینگ» پیوند خورده است.

حدودا چهار سال قبل، بحث رفتن رشیدی مهرآبادی به تركیب هیات مدیره شركت ایرانسل مطرح شد. گفته می شد، او كه سابقه فعالیت در بنیاد مستضعفان(از سهام داران اصلی شركت ایرانسل) را در كارنامه خود دارد، قرار است به این شركت برود. بعدا این خبر تكذیب شد.

در تماس خبرنگار آینده با مدیر روابط عمومی شركت ایرانسل، این شركت رفتن رشیدی مهرآبادی به شركت ایرانسل را تنها رسانه ای عنوان و اضافه می كند: تنها حرف آمدن رشیدی به ایرانسل آنهم در رسانه ها مطرح شد و هیچ اقدام عملی در ایرانسل به این منظور اتفاق نیافته بود.

رضا رشیدی مهرآبادی از پیشگامان «صنعت فیلترینگ» به شمار می رود. وی در مصاحبه ای مورخ 26 تیرماه 1384، در كسوت مدیر عامل شركت ارتباطات داده ها گفت: یك "بانك اطلاعات ملی" ( (Data base به منظور بومی سازی و هماهنگی بهتر و بیشتر در امر فیلترینگ تا سه هفته آینده راه اندازی می شود .

حتما كاربران اینترنت به خاطر دارند كه در گذشته، هر آی اس پی، خود لیستی از سایت ها را فیلتر می كرد، ممكن بود سایتی در یك آی اس پی فیلتر و در دیگری فیلتر نباشد. صفحات فیلترشده نیز تفاوت های زیادی داشتند. اما امروزه و به خصوص پس از انتخابات سال 88، این صفهات همگی همگون شدند و فیلترینگ نظام مند شده است.

چهار سال قبل، رشیدی مهرآبادی هدف و چشم انداز راه اندازی بانك اطلاعاتی مزبور را چنین ارزیابی توصیف كرده بود: با راه اندازی بانك اطلاعات ملی فیلترینگ و اتصال تمام مراكز ارایه دهنده خدمات اینترنتی به آن، دیگر با مشكل ناهماهنگی در فیلترینگ سایتهای غیراخلاقی و معاند با اسلام و نظام، مواجه نخواهیم شد .

رد پای رشیدی مهرآبادی در صنایع ارتباطی، مخابرات و... هر جا كه سخن از ارتباطات باشد به چشم می خورد. البته رشیدی مهرآبادی ها، فامیل بزرگی هستند كه حضورشان در روزنامه جوان و مجله گزارش جامعه(میثم رشیدی مهرآبادی و فاطمه رشیدی مهر آبادی به عنوان سردبیر مجله، عضور رونامه جوان، مدیر مسئول هفته نامه گزارش جامعه)، مهدی رشیدی مهرآبادی در تركیب هیات موسس (شورای مركزی جامعه جوانان متحد اسلامی) و... نیز به چشم می خورند.


جلسه مسئولان یكی از شركت های شاخص ارایه دهنده سرویس وایمكس با مسئولان Huawei برای بررسی وضعیت بازار ایران یكشنبه دهم آبانماه 1388 (برابر اول نوامبر 2009) اندكی پیش از راه اندازی وسیع رویس وایمكس در ایران.

وایمكس ایرانسل و مبین نت؟

شركت Huawei، شركتی بین المللی است كه بازار خود را عموما از بین كشورهای توسعه نیافته یا در حال توسعه میابد و سابقه خوبی هم در این كشورها ندارد. برای این شركت كجا بهتر از ایران؟

در واقعه مبین نت و ایرانسل، واسطه هایی هستند كه كاربران ایرانی را به شركتی 100 درصد خارجی وصل می كنند. شركتی كه در تهران چندین دفتر بدون تابلو و آرم خاصی دایر كرده است و كارمندان آن شاید بتوانند به حجم عظیمی از اطلاعات كاربران ایرانی دسترسی داشته باشند.

پس از آنكه اواخر تابستان امسال، مساله كندی، عدم سرویس دهی مناسب، محاسبه تعرفه و هزینه اشتراك، خدمات پشتیبانی ضعیف و... وایمكس ایرانسل توسط رسانه ها مورد سوال قرار گرفت. وایمكس مبین نت به صحنه وارد شد، چنانكه این وایمكس از نوع دیگر است!


حضور برخی از مسئولان ایرانی مرتبط با صنعت مخابرات در نشست مربوط به كشورهای طرف قرارداد شركت Huawei در خاورمیانه ، یازدهم و دوازدهم اسفند 1388 (برابر دوم و سوم مارچ 2010) دبی.

جالب است بدانید پشت صحنه وایمكس ایرانسل و وایمكس مبین نت، این هر دو شركت چینی Huawei قرار دارد. برای اطمینان از این ماجرا، به بخش روتر مودم های خود( از هر نوع) وارد شوید، مودم را بررسی كنید، حتما این آرم را كه تصویرش در اینجا درج شده است خواهید یافت.

بسیاری از همكاران(!) در مواجهه با انتقاد به عملكرد ضعیف شركت ظاهرا ایرانی ایرانسل، تلاش می كنند وایمكس ایرانسل را دستاوردی ملی وابسته به بخش خصوصی تلقی كنند.


نمایی از صفحه روتر یا كنسول مودم وایمكس یكی از شركت های ارایه دهنده سرویس هواوی. آرم شركت هواوی به خوبی قابل مشاهده است.

حال آنكه، اولا شركت ایرانسل 49 درصد سهام خارجی و 51 درصد سهام صا ایران و بنیاد مستضعفان را دارد.

از طرفی، وقتی مودم های این دو شركت به مشكل بر خورند، خواهید دید كه شركت های مزبور برای رفع مشكل به همان شركت قدیمی Huawei متوسل می شوند. كاربران به بخش دسترسی یا آنچه بین مسئولان خود شركت از آن تحت عنوان بخش تكنیكال یاد می كنند دسترسی ندارند، برای آنكه اصولا بخش تكنیكال در شركت ایرانسل یا مبین مستقر نیست.

كارمندان بخش تكنیكال Huawei با واسطه ایرانسل یا مبین نت به مشتركان وصل می شوند، به همین دلیل است كه كاربران این دو شركت به هیچ وجه امكان دسترسی به بخش های تكنیكال ندارند و تماس تنها یك طرفه برقرار می شود.

اگر مودم شما از هر نوعی دچار مشكل شود، شركت های واسطه، حتی توانایی تعمیر مودم را هم ندارند و باید مودم با شماره سریال اختصاصی به طرف چینی تحویل و مودمی نو گرفته شود.

به جاست مسئولان این دو شركت توضیح دهند، كه با توجه به حضور كارمندان این شركت خارجی با سابقه سیاه در بخش تكنیكال هر دو شركت، آیا تضمینی برای حفظ اطلاعات چند ده هزار نفر كاربر وایمكس وجود دارد.

آينده نيوز

0 نظرات :: متهم مفاسد اقتصادی دیروز، پشت صحنه وایمكس و فیلترینگ امروز!

جديدترين ديدگاه خوانندگان