بر مجروحان حوادث پس از انتخابات چه می گذرد: «زندگی، زخم ، عفونت و امیدواری»؛ با دیدن زندگی هر مجروح هزار بار در دل می گویم کشته شده ها خیال شان راحت شده؛ اما کسی که جانش گلوله خورده ، نخاعش قطع شده، زخم بستر گرفته و قدرت راه رفتن و حتی حرف زدن از او گرفته شده چگونه می خواهد زندگی کند؟ در این یک ساله بر کسانی که در جریان حوداث پس از انتخابات مجروح شده اند؛ تیر خورده اند، چه دردی را متحمل شده اند و بر خانواده هایشان چه گذشته است؟ ادامه مطلب...
انتشار متن کامل ویرايش دوم منشور جنبش سبز: «نسخه اولیه این منشور در بیانیه ۱۸ میرحسین موسوی آمده بود. آنزمان موسوی صاحبنظران را به نقد و بررسی این منشور و کمک به تقویت و تنقیح آن دعوت نمود. پس از آن بیش از یکصد نفر از کارشناسان و صاحبنظران حوزه‌ های مختلف پیرامون منشور نقدها و بررسی های خود را ارایه کردند. نسخه ویراسته شده به امضای امضای موسوی و کروبی رسیده شده بود و به امانت نزد شورای هماهنگی راه سبز امید قرار گرفته بود تا در موقع مقتضی منتشر شود.» ادامه مطلب...
روزی که پا در عرصه مبارزه با سیاه پرستان گذاشتم، به خوبی از سرنوشت احتمالی خود آگاه بودم. از سیاه پرستان، انتظاری جز قتل و اعدام و مرگ نداشته و ندارم. از سیاهی متنفر بودم. آنقدر متنفر بودم که برای دیدن لبخندهای سبز بر لبان هموطنم، از جان خود نیز گذشته بودم. من از مرگ نمی ترسم. از اعدام نمی ترسم. مرگ من آغاز رویش جوانه های سیاه ستیز و پراکنش قاصدکهای صلح سبز خواهد بود. ای هموطن! اگر روزی سیاه پرستان جان من را نیز ستاندند، بر من سیاه نپوش و اشک نریز، حقم را پس بگیر، همين.
درصورت فيل.تر شدن از اين آدرس استفاده كنيد: http://0mid.arasnava.tk يا http://myyahoo.arasdotcom.tk

سازمان ملل نقض حقوق بشر در ایران را محکوم کرد

سازمان ملل نقض حقوق بشر در ایران را محکوم کرد


ادامه راه سبز«ارس»: کمیته حقوق بشر مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز جمعه برخورد خشونت آمیز حکومت ایران با تظاهر کنندگان را در جریان وقایع پس از انتخابات ریاست جمهوری ۲۲ خرداد محکوم کرد. به گزارش بی بی سی فارسی کمیته یاد شده با صدور قطعنامه ای تاکید کرده نقض حقوق بشر در ایران همچنان ادامه دارد و افزایش نیز یافته است.


مجمع عمومی سازمان ملل متحد نسبت به نقض "جدی" حقوق بشر در ایران "عمیقا ابراز نگرانی" کرده است. این قعطنامه که التزام قانونی ندارد با ۷۴ رای مثبت، ۴۸ رای منفی و ۵۹ رای ممتنع به تصویب رسیده است. سال گذشته نیز قطعنامه مشابهی علیه ایران در مجمع عمومی سازمان ملل متحد به تصویب رسید که از حمایت کمتری برخوردار بود. اما در سال جاری برخی کشورها نظیر عربستان سعودی به صف طرفداران پیوستند.

به گفته برخی تحلیلگران تغییر موضع عربستان سعودی متاثر از حمایت های ایران از گروه های شیعه در یمن است. در قطعنامه یاد شده آمده است حکومت ایران با شیوه هایی نظیر "دستگیری های خودسرانه، حبس و ناپدید کردن،" افراد دگراندیش، فعالان حقوق بشر و روزنامه نگاران را مورد "آزار و اذیت و ارعاب" قرار می دهد.

محمد خزاعی نماینده دایم ایران در سازمان ملل متحد به این قطعنامه که توسط کانادا تنظیم شده اعتراض کرده است. وی اتاوا را متهم به داشتن "مقاصد پلید" و اهداف سیاسی کوته بینانه کرده است. بدنبال حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری اخیرا ایران صدها فعال سیاسی و روزنامه نگار سرشناس دستگیر و متهم به تلاش برای براندازی "نرم" شدند. بسیاری از آنها همچنان در زندان هستند.

گروه های طرفدار حقوق بشر حکومت را متهم به شکنجه و تجاوز جنسی به زندانیان کرده اند.

0 نظرات :: سازمان ملل نقض حقوق بشر در ایران را محکوم کرد

جديدترين ديدگاه خوانندگان