بر مجروحان حوادث پس از انتخابات چه می گذرد: «زندگی، زخم ، عفونت و امیدواری»؛ با دیدن زندگی هر مجروح هزار بار در دل می گویم کشته شده ها خیال شان راحت شده؛ اما کسی که جانش گلوله خورده ، نخاعش قطع شده، زخم بستر گرفته و قدرت راه رفتن و حتی حرف زدن از او گرفته شده چگونه می خواهد زندگی کند؟ در این یک ساله بر کسانی که در جریان حوداث پس از انتخابات مجروح شده اند؛ تیر خورده اند، چه دردی را متحمل شده اند و بر خانواده هایشان چه گذشته است؟ ادامه مطلب...
انتشار متن کامل ویرايش دوم منشور جنبش سبز: «نسخه اولیه این منشور در بیانیه ۱۸ میرحسین موسوی آمده بود. آنزمان موسوی صاحبنظران را به نقد و بررسی این منشور و کمک به تقویت و تنقیح آن دعوت نمود. پس از آن بیش از یکصد نفر از کارشناسان و صاحبنظران حوزه‌ های مختلف پیرامون منشور نقدها و بررسی های خود را ارایه کردند. نسخه ویراسته شده به امضای امضای موسوی و کروبی رسیده شده بود و به امانت نزد شورای هماهنگی راه سبز امید قرار گرفته بود تا در موقع مقتضی منتشر شود.» ادامه مطلب...
روزی که پا در عرصه مبارزه با سیاه پرستان گذاشتم، به خوبی از سرنوشت احتمالی خود آگاه بودم. از سیاه پرستان، انتظاری جز قتل و اعدام و مرگ نداشته و ندارم. از سیاهی متنفر بودم. آنقدر متنفر بودم که برای دیدن لبخندهای سبز بر لبان هموطنم، از جان خود نیز گذشته بودم. من از مرگ نمی ترسم. از اعدام نمی ترسم. مرگ من آغاز رویش جوانه های سیاه ستیز و پراکنش قاصدکهای صلح سبز خواهد بود. ای هموطن! اگر روزی سیاه پرستان جان من را نیز ستاندند، بر من سیاه نپوش و اشک نریز، حقم را پس بگیر، همين.
درصورت فيل.تر شدن از اين آدرس استفاده كنيد: http://0mid.arasnava.tk يا http://myyahoo.arasdotcom.tk

نشريات سبز: «نــداي‌سبــز» شماره ۳۹ ؛ «اعتماد ملـّي» شماره ۲۵ ؛ «قلـم‌سبـز» شماره ۳۹

آخرين شماره نشريات سبز اينترنتي:
روزنامه "نــداي سبــز" شماره ۳۹ ؛ روزنامه "اعتماد ملـّي" شماره ۲۵ ؛ روزنامه "قلــم سبــز" شماره ۳۹

ادامه راه سبز(ارس): آخرين شماره نشريات سبز اينترنتي مورخه چهارشنبه سيزدهم بهمن ماه ۱۳۸۹ جهت چاپ و تكثير بر روي پيشخوان سايت ارس قرار گرفت. دانستن حق مردم است و آگاهي چشم اسفنديار خودكامگان، لذا همت يكايك ما براي رساندن حتي يك نسخه به دست مشتاقان را طلب ميكند:

روزنــامــه «نــداي سبـز» شماره ۳۹
در روزهای پر تب و تاب سال هشتاد و هشت، روزهایی که مردم سبزمان برای گرفتن حقشان جانانه مبارزه می کردند، دولت کودتا تلاش داشت تا کوچکترین روزنه های اطلاع رسانی را به روی مردم ببندد. اما جوانان باهوش و خوشفکر، دست به ابتکاری زدند تا دریچه های واقیعت را به روی هموطنان خود همچنان گشوده نگه دارند. خبر رسانی کاغذی به سرعت در تمامی کشور گسترش یافت و هرکس در هر جایی که بود، بیانیه ها، خبرها، و قرارهای تظاهرات را روی کاغذها منتشر می کردند.

این حرکت ادامه داشت تا اولین روزنامه های تک برگی منتشر شدند. روزنامه هایی که با شکلی مدون در اندازۀ کاغذ های آ.چهار برای استفادۀ سریع هموطنانمان طراحی و آماده شد. «ندای سبز» از نخستین روزنامه هایی بود که در این قالب و با هجم وسیع منتشر شد و به سرعت مورد استقبال هموطنان سبزمان قرار گرفت. انتشار «ندای سبز» تا فروردین ماه سال جاری در 38 شماره ادامه داشت. در این مدت روزنامه های تک برگی دیگری متولد شدند و این نوید را دادند که تحولی در روند اطلاع رسانی کشور شکل گرفته است.

اکنون دور جدید انتشار «ندای سبز» با همت جوانان هوشیار و پر انگیزۀ «جنبش سبز» پیش روی شماست. وجود بیش از هشتصد هزار پرینتر خانگی در کشور و صدها هزار دستگاه کپی، این نوید را به ما می دهد که همچنانکه در روزهای منتهی به انقلاب بهمن ماه 1357، نهضت نوارهای صوتی توانست دستگاه اطلاع رسانی حکومت پهلوی را به زانو در بیاورد، جنبش سبز می تواند با نهضت روزنامه های تک برگی، طلسم دستگاه دروغ پراکنی را باطل کند و در پرتو انتشار واقعیتهایی که در کشور عزیزمان می گذرد، هر روز دست امپراتوری دروغ را برای مردم رسوا نماید و بر صفوف مستحکم جنبش اخلاقی «سبز» بیافزاید.

انتشار مجدد روزنامۀ «ندای سبز»
برگی دیگر در «نهضت روزنامه های تک برگی»


روزنــامــه «اعتمادملـي» شماره ۲۵
ديدار كروبي و موسوي


روزنــامــه «قلــم سبـــز» شماره ۳۹
مسرورم كه دانشجوي اين دانشگاهها نيستم



1 نظرات :: نشريات سبز: «نــداي‌سبــز» شماره ۳۹ ؛ «اعتماد ملـّي» شماره ۲۵ ؛ «قلـم‌سبـز» شماره ۳۹

  1. ۲۲۳ روز است که نرخ بیکاری اعلام نشده است!

    با وجود اینکه در ۲۲۳ روز گذشته دو نرخ بیکاری فصلی با جزئیات کامل آن باید اعلام می‎شد، ولی عدم تحقق این امر و همزمانی آن با اعلام ایجاد ۱٫۳ میلیون شغل جدید در کشور، تردیدها و گمانه زنی‌هایی را درباره احتمال افزایش نرخ بیکاری به وجود آورده است.

    به گزارش مهر، طی سال جاری شورای عالی اشتغال برنامه ریزی کرده بود که از طریق بکارگیری امکانات دستگاه های مختلف مرتبط با حوزه اشتغال، ۱٫۱ میلیون شغل جدید در کشور ایجاد شود.

    وزیر کار و امور اجتماعی در ماه گذشته تحقق ۱٫۳ میلیون شغل جدید یعنی ۲۰۰ هزار فرصت بیشتر از تعهد سال جاری استان ها را اعلام کرد و بیان داشت که ممکن است این میزان تا پایان سال جاری به ۱٫۵ میلیون فرصت شغلی نیز بالغ شود.

    اما عدم اعلام نرخ بیکاری و روشن نبودن وضعیت بیکاران کشور در ماه های فصول تابستان و پاییز امسال، دلیل بر این شد که برخی از کارشناسان بازار کار و حتی برخی اعضای شورای عالی اشتغال نیز به این موضوع با دیده تردید نگاه کنند.

    از این رو در یکی از آخرین جلسات برگزار شده شورای عالی اشتغال، رحیمی معاون اول رئیس دولت از وزارت کار و امور اجتماعی خواست که در این رابطه مستندات نحوه ایجاد مشاغل جدید در استان ها را ارائه کند.

    جلسه ای نیز اخیرا در وزارت کار و امور اجتماعی برگزار شد که در آن قرار بود وزارت کار در رابطه با ایجاد مشاغل جدید جزئیات بیشتری را به اعضای شورای عالی اشتغال ارائه کند.

    با این حال، به دلیل عدم اعلام نرخ بیکاری کشور در ۸ ماه گذشته، حواشی و گمانه زنی های فراوانی در مورد احتمال افزایش دوباره نرخ بیکاری پس از زمستان ۸۸ و بهار سال جاری به وجود آمده است.

    پاسخگو نبودن مرکز آمار ایران به عنوان متولی مستقیم محاسبه و اعلام نرخ بیکاری نیز دلیل دیگری است تا برخی از فعالان و کارشناسان در حوزه های کارگری و کارفرمایی کشور ضمن تردید در زمینه چگونگی تغییر و تحولات نرخ بیکاری، نسبت به ایجاد مشاغل جدید نیز تردید کنند. آیا خانواده ها ایجاد مشاغل جدید را می پذیرند؟

    هم اکنون نیز با گذشته دو فصل و نیم معادل ۲۲۳ روز از آخرین اعلام نرخ بیکاری، کاهش این نرخ و اعلام رسمی آن می تواند خط بطلانی بر تردیدها و گمانه زنی ها در مورد احتمال افزایش دوباره نرخ بیکاری بکشد. البته اینکه خانواده ها نیز موضوع ایجاد فرصتهای جدید شغلی را بپذیرند و یا خیر، خود موضوع دیگری است.

    اولیاء علی بیگی در گفتگو با مهر در خصوص ایجاد ۱٫۳ میلیون شغل جدیدی که توسط وزارت کار و امور اجتماعی در سال جاری اعلام شده است و همچنین افزایش این تعداد به ۱٫۵ میلیون فرصت جدید شغلی تا پایان سال، گفت: مطمئنا دولت می خواهد در این زمینه فعالیت های مناسبی داشته باشد.

    نایب رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور، اظهار داشت: حال اینکه دولت می خواهد مشاغل جدیدی در کشور ایجاد شوند کار یک روز و یا دو روز نیست. دولت تلاش می کند.

    علی بیگی ادامه داد: همه دستگاه های موجود در کشور باید مسئولیت پذیری در زمینه اشتغال داشته باشند تا ما بتوانیم با حفظ اشتغال موجود و تلاش در جهت افزایش پایداری آن، به سمت ایجاد مشاغل جدید نیز برویم.

    وی خاطر نشان کرد: اینکه دولت دغدغه بیکاران را داشته باشد امری پذیرفتنی است اما نمی توان گفت که فقط در همین حد کافی است چون موضوع اشتغال، مسئله ساده ای نیست و نیاز به ملزوماتی دارد.

    این مقام مسئول در بخش کار و اشتغال کشور بیان داشت: اینکه موضوع ایجاد ۱٫۳ میلیون شغل جدید توسط وزارت کار و امور اجتماعی اعلام شده است نیاز به مستنداتی دارد که قرار بود از سوی این وزارتخانه به شورای عالی اشتغال ارائه شود. به گفته علی بیگی، اینکه برای افراد به چه صورت و با چه کیفیتی مشاغل جدید ایجاد شده باشد و یا اینکه با چند ساعت کار در هفته افراد متقاضی کار شاغل خواهند بود، خود مسئله جداگانه ای است اما در هر صورت در این بخش تلاش صورت گرفت.

جديدترين ديدگاه خوانندگان