بر مجروحان حوادث پس از انتخابات چه می گذرد: «زندگی، زخم ، عفونت و امیدواری»؛ با دیدن زندگی هر مجروح هزار بار در دل می گویم کشته شده ها خیال شان راحت شده؛ اما کسی که جانش گلوله خورده ، نخاعش قطع شده، زخم بستر گرفته و قدرت راه رفتن و حتی حرف زدن از او گرفته شده چگونه می خواهد زندگی کند؟ در این یک ساله بر کسانی که در جریان حوداث پس از انتخابات مجروح شده اند؛ تیر خورده اند، چه دردی را متحمل شده اند و بر خانواده هایشان چه گذشته است؟ ادامه مطلب...
انتشار متن کامل ویرايش دوم منشور جنبش سبز: «نسخه اولیه این منشور در بیانیه ۱۸ میرحسین موسوی آمده بود. آنزمان موسوی صاحبنظران را به نقد و بررسی این منشور و کمک به تقویت و تنقیح آن دعوت نمود. پس از آن بیش از یکصد نفر از کارشناسان و صاحبنظران حوزه‌ های مختلف پیرامون منشور نقدها و بررسی های خود را ارایه کردند. نسخه ویراسته شده به امضای امضای موسوی و کروبی رسیده شده بود و به امانت نزد شورای هماهنگی راه سبز امید قرار گرفته بود تا در موقع مقتضی منتشر شود.» ادامه مطلب...
روزی که پا در عرصه مبارزه با سیاه پرستان گذاشتم، به خوبی از سرنوشت احتمالی خود آگاه بودم. از سیاه پرستان، انتظاری جز قتل و اعدام و مرگ نداشته و ندارم. از سیاهی متنفر بودم. آنقدر متنفر بودم که برای دیدن لبخندهای سبز بر لبان هموطنم، از جان خود نیز گذشته بودم. من از مرگ نمی ترسم. از اعدام نمی ترسم. مرگ من آغاز رویش جوانه های سیاه ستیز و پراکنش قاصدکهای صلح سبز خواهد بود. ای هموطن! اگر روزی سیاه پرستان جان من را نیز ستاندند، بر من سیاه نپوش و اشک نریز، حقم را پس بگیر، همين.
درصورت فيل.تر شدن از اين آدرس استفاده كنيد: http://0mid.arasnava.tk يا http://myyahoo.arasdotcom.tk

در آستانه ۲۲ بهمن بازداشت های فله ای روزنامه نگاران از سر گرفته شد

در آستانه ۲۲ بهمن بازداشت های فله ای روزنامه نگاران از سر گرفته شد


. ادامه راه سبز«ارس»: در آستانه روز ۲۲ بهمن مجددا بازداشت فله ای روزنامه نگاران و خبرنگاران در دستور کار مسوولان قرار گرفت. گرچه بازداشت اهالی رسانه از آغاز هفته شروع شده بود اما از نیمه شب گذشته به اوج خود رسید و بر اساس شنیده ها این بازداشت ها تا روز ۲۲ بهمن ادامه خواهد یافت. بنا به گزارش های رسیده بسیاری از روزنامه نگارانی که پیش از این بازداشت شده بودند اما بعد از چند ماهی آزاد شده اند دوباره به وزارت اطلاعات احضار شده اند.

به گزارش خبر نگار کلمه یک شنبه ساعت سه بامداد اکبر منتجبی از خبرنگاران با سابقه که در روزنامه هایی مثل شرق و هم میهن قلم زده است و در دوران انتخابات در روزنامه مهدی کروبی، دبیر سرویس روزنامه اعتماد ملی بوده ،در خانه خود بازداشت شده است.

همچنین از اصفهان خبر رسیده است ساعاتی پیش مهسا جزینی از همکاران روزنامه ایران (بخش اصفهان) و از فعالان حقوق زنان نیز بازداشت شده است.

در خبری دیگر آمده است احمد جلالی فرهانی دبیر اجتماعی خبرگزاری مهر که دیروز از این خبرگزاری اخراج شده بوده ساعاتی پس از ترک محل کار توسط نیروهای امنیتی و در خانه شخصی اش در تهران بازداشت شده و به زندان اوین منتقل شده است.

نام زینب کاظم خواه خبرنگار هنری ایسنا نیز ساعاتی پیش به لیست روزنامه نگاران زندانی اضافه شده است.

سمیه مومنی روزنامه نگار نشریه نسیم بیداری و از همکاران کمپین یک میلیون امضا نیز در لیست بازداشتی های امروز قرار داشته است.

انتظار می رود طی ساعات و روزهای آینده به این لیست نام خبرنگاران و روزنامه نگاران دیگری نیز اضافه شوند.

این بازداشتها در آستانه ۲۲ بهمن صورت می گیرد. مخالفان دولت اعلام کرده اند که در این روز و با نمادهای سبز در تظاهرات حاضر خواهند شد.

همچنین از زندان رجایی کرج خبر رسیده است مسئولان زندان با قطع ملاقاتهای زندانیان هم بند احمد زید آبادی و مسعود باستانی به ایشان گفته اند که قطع ملاقاتهای شما به علت اغتشاش های صورت گرفته توسط این دو نفر است.

این دو روزنامه نگار که در اولین ساعات بعد از انتخابات ریاست جمهوری ۲۲ خرداد بازداشت شده بودند در دادگاههایی غیر علنی به زندانهای طویل المدت محکوم شده اند.

در خبری دیگری که سایتها نزدیک به اصلاح طلب منتشر کرده بودند عبدالرضا تاجیک در تماسی با خانواده خود گفت در بلاتکلیفی به سر می برد و از او بازجویی نمی شود.

دبیر سیاسی روزنامه های توقیف شده ای چون شرق و کارگزاران گفته است اتهام او ارتباط با کانون مدافعان حقوق بشر است.

در همین حال بنا به گزارش های رسیده بسیاری از روزنامه نگارانی که پیش از این بازداشت شده بودند اما بعد از چند ماهی آزاد شده اند دوباره به وزارت اطلاعات احضار شده اند.

بازداشت فله ای اهالی رسانه در حالی ادامه دارد که طبق گزارش کمیته حمایت از روزنامه‌نگاران هم‌اکنون ۴۷ روزنامه‌نگار در زندان‌های ایران به سر می‌برند که این میزان دستگیری از سال ۱۹۹۶ تاکنون در هیچ کشوری سابقه نداشته و ایران در این زمینه هم‌اکنون از چین هم پیشی گرفته است.

کمیته حمایت از روزنامه‌نگاران می‌افزاید :”تنها در دو ماه گذشته دست‌کم ۲۶ روزنامه‌نگار در ایران دستگیر شده‌اند. مطابق آماری که این سازمان به ثبت رسانده از دسامبر سال ۱۹۹۶ به این سو، این میزان دستگیری روزنامه‌نگار در هیچ کشوری سابقه نداشته است؛ رکورد پیشین دستگیری روزنامه‌نگاران مربوط به ترکیه است که به گفته این سازمان ۷۸ روزنامه‌نگار در دسامبر ۱۹۹۶ در این کشور در بند بوده‌اند.

0 نظرات :: در آستانه ۲۲ بهمن بازداشت های فله ای روزنامه نگاران از سر گرفته شد

جديدترين ديدگاه خوانندگان