بر مجروحان حوادث پس از انتخابات چه می گذرد: «زندگی، زخم ، عفونت و امیدواری»؛ با دیدن زندگی هر مجروح هزار بار در دل می گویم کشته شده ها خیال شان راحت شده؛ اما کسی که جانش گلوله خورده ، نخاعش قطع شده، زخم بستر گرفته و قدرت راه رفتن و حتی حرف زدن از او گرفته شده چگونه می خواهد زندگی کند؟ در این یک ساله بر کسانی که در جریان حوداث پس از انتخابات مجروح شده اند؛ تیر خورده اند، چه دردی را متحمل شده اند و بر خانواده هایشان چه گذشته است؟ ادامه مطلب...
انتشار متن کامل ویرايش دوم منشور جنبش سبز: «نسخه اولیه این منشور در بیانیه ۱۸ میرحسین موسوی آمده بود. آنزمان موسوی صاحبنظران را به نقد و بررسی این منشور و کمک به تقویت و تنقیح آن دعوت نمود. پس از آن بیش از یکصد نفر از کارشناسان و صاحبنظران حوزه‌ های مختلف پیرامون منشور نقدها و بررسی های خود را ارایه کردند. نسخه ویراسته شده به امضای امضای موسوی و کروبی رسیده شده بود و به امانت نزد شورای هماهنگی راه سبز امید قرار گرفته بود تا در موقع مقتضی منتشر شود.» ادامه مطلب...
روزی که پا در عرصه مبارزه با سیاه پرستان گذاشتم، به خوبی از سرنوشت احتمالی خود آگاه بودم. از سیاه پرستان، انتظاری جز قتل و اعدام و مرگ نداشته و ندارم. از سیاهی متنفر بودم. آنقدر متنفر بودم که برای دیدن لبخندهای سبز بر لبان هموطنم، از جان خود نیز گذشته بودم. من از مرگ نمی ترسم. از اعدام نمی ترسم. مرگ من آغاز رویش جوانه های سیاه ستیز و پراکنش قاصدکهای صلح سبز خواهد بود. ای هموطن! اگر روزی سیاه پرستان جان من را نیز ستاندند، بر من سیاه نپوش و اشک نریز، حقم را پس بگیر، همين.
درصورت فيل.تر شدن از اين آدرس استفاده كنيد: http://0mid.arasnava.tk يا http://myyahoo.arasdotcom.tk

بازهم اين صفرهاي ناقابل: ذخیره‌سازی 900 میلیون تن كالای اساسی در كشور!

محمود بهمني رئیس كل بانك مركزی:
900 میلیون تن كالای اساسی در كشور ذخیره‌سازی شده!
. ادامه راه سبز(ارس): محمود بهمنی كه پیش از این با اعلام رقم تورم 8 درصدی موجب شگفتی شده بود، در حالی از ذخیره سازی 900 میلیون تن كالای اساسی در كشور خبر داده، كه تقسیم این میزان بر 70 میلیون جمعیت ایران نشان می دهد جناب رئیس كل به ازای هر ایرانی، 13 تن معادل یك كامیون كالای اساسی ذخیره كرده است!وبا توجه به آنكه میزان اعتبار ذخیره سازی كالاهای اساسی در سالهای اخیر حدود یك میلیارد دلار بوده، ظاهرا برای 900سال كالای اساسی ذخیره فرموده‌اند!
در حالی كه رئیس كل بانك مركزی در اظهارات اخیر خود از ذخیره سازی 900 میلیون تن كالای اساسی در كشور خبر داده، این اظهار نظر شوك شدیدی به كارشناسان وارد كرده است.

به گزارش «آینده»، محمود بهمنی كه پیش از این با اعلام رقم تورم 8 درصدی موجب شگفتی شده بود، در حالی از ذخیره سازی 900 میلیون تن كالای اساسی در كشور خبر داده، كه تقسیم این میزان بر 70 میلیون جمعیت ایران نشان می دهد جناب رئیس كل به ازای هر ایرانی، 13 تن معادل یك كامیون كالای اساسی ذخیره كرده است!

كالاهای اساسی، به اقلامی چون برنج، شكر، روغن و گوشت اطلاق می شود و بیشترین ذخیره سازی این اقلام تا كنون، كمتر از ده میلیون تن بوده و حتی اگر كل تولید گندم ایران را كه سالانه 12 میلیون تن است، به این رقم بیفزاییم، باز هم به 3 درصد رقم ادعایی رییس كل بانك مركزی نمی رسد.

اما با توجه به آنكه میزان اعتبار ذخیره سازی كالاهای اساسی در سالهای اخیر حدود یك میلیارد دلار بوده، واگر قیمت متوسط هركالا را حداقل هركیلو یك دلار محاسبه كنیم ظاهرا آقای بهمنی برای 900 سال كالای اساسی ذخیره فرموده‌اند.

اظهارات آقای بهمنی در حالی بیان می شود كه وزارت جهاد كشاورزی، رقم ذخیره سازی گوشت(قرمز و سفید) را برای طرح هدفمندی یارانه ها 80 هزار تن(كمتر از یك ده هزارم رقم آقای بهمنی) اعلام كرده و مشخص نیست 9999 ده هزارم دیگر این ذخیره سازی را كدام كالاها تشكیل می دهد!

اگرچه این احتما هم وجود دارد كه مقصود جناب بهمنی از 900 میلیون تن، 900 هزار تن بوده و اشتباه ناقابل! افزایش 3 صفر و هزار برابر اعلام كردن میزان ذخیره سازی، موجب كاهش اعتبار اظهارات و آمارهای رییس بانك مركزی شده است.

==============
پيوندهاي مرتبط با اين مطلب:
» معجزه هزاره سوم: یارانه‌های نقدی را سرمایه‌گذاری کنید! + ويدئو

1 نظرات :: بازهم اين صفرهاي ناقابل: ذخیره‌سازی 900 میلیون تن كالای اساسی در كشور!

  1. قیمت سیب‌زمینی و پیاز در دو هفته اخیر، تا دو برابر گران شد

    رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره‌بار کشور گفت: باید با آسیب‌شناسی قیمت تمام شده تولیدات میوه‌ و تره‌بار کشور با آنچه به صورت نهایی در بازار مصرف عرضه می‌شود بررسی کنیم که سلف خران و دلالان چه سود کلانی را به جیب می‌زنند.

    به گزارش ایلنا، حسین مهاجران در رابطه با افزایش نابهنگام قیمت سیب‌زمینی و پیاز در بازارهای کشور گفت: بحث افزایش قیمت سیب‌زمینی و پیاز می‌تواند وابسته به دو معقوله گران‌فروشی و گرانی بازار باشد.

    وی افزود: در حال حاضر به دلیل شایعاتی که در بازار به جهت کمبود میزان سیب‌زمینی و پیاز مطرح شده است ما شاهد گران‌فروشی قیمت این دو کالا طی دو هفته اخیر هستیم.

    رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار کشور تصریح کرد: با وجود آن‌که سیب‌زمینی و پیاز به میزان مورد نیاز کشت شده است اما عده‌ای فکر می‌کنند ما با کمبود این محصولات مواجه هستیم بر همین اساس سیب‌زمینی که طی ۱۵روز گذشته ۲۳۰ تا ۳۰۰ تومان فروخته می‌شد در حال حاضر ۳۲۰ تا ۴۵۰ تومان در اختیار متقاضی قرار می‌گیرد و پیاز نیز از کیلویی ۱۸۰ تومان به کیلویی ۳۸۰ تومان افزایش قیمت پیدا کرده است.

    وی متذکر شد: قیمت سیب نیز طی هفته‌های اخیر با افت و خیزهایی همراه بوده است آفت‌هایی که به دلیل تغییرات جوی به این میوه وارد شده است حتی موجب افزایش قیمت قیمت سیب پا درختی از کیلویی ۳۰۰ تومان تا کیلویی ۶۰۰ یا ۷۰۰ تومان شده است. به گفته مهاجران بیشترین افزایش قیمت میوه‌جات و سبزیجات به دلیل ورود عده‌ای سودجو به بازار این محصولات بوده است.

    وی ادامه داد: براساس اذعان کشاورزان هر کیلو سیب ۵۵۰ تا ۶۰۰ تومان از این افراد خریداری می‌شود که البته بخشی از آن طی نقل و انتقالات کنستانتره به افشرده تبدیل می‌شود و این اقدام موجب افزوده شدن بیست درصدی قیمت محصولی چون سیب تا ۸۰۰ تومان می‌شود. ۳۰۰ تومان نیز صرف جابجایی این میوه از زمین تا سردخانه و از سردخانه تا میادین میوه‌وتره‌بار می‌شود و ۱۵۰تومان نیز به جهت بسته‌بندی و هزینه باربری مورد صرف می‌شود و قیمت سیب را تا کیلویی ۱۲۵۰تومان افزایش می‌دهد اما ما مشاهده می‌کنیم که این محصول با قیمت کیلویی ۱۵۰۰ تومان در اختیار مصرف‌کننده قرار می‌گیرد.

جديدترين ديدگاه خوانندگان